top of page
DG_RGB_Logotype_Hvid_750px.png
Per Vers

PER VERS - SIDSTE OMGANG

SIDSTE OMGANG TOUR er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk
 

 Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

 

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkær og Kristoffer “Gnu” Andrup Pedersen er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es som den usynlige, men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død. 

 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

★★★★

GAFFA

HIT THE MOOSE!

bottom of page