top of page
DG_RGB_Logotype_Hvid_750px.png
Human

HUMAN IN BALANCE [ADD CITY]

EN NY BY - EN NY FORESTILLING. SAMMEN FINDER VI DEN NYE BALANCE!
”Human in Balance - [ADD CITY]” er en dynamisk og fleksibel forestilling, som har premiere igen og igen! Når forestillingen vises i en ny by er det lig med et nyt fokus og dermed en ny, unik forestilling.

Forestillingen afvikles i tæt
samarbejde med den pågældende by, og samarbejdspartnerne er med til at vælge fokus, foreslå deltagende kunstnere, et aktuelt politisk tema eller lokale problemer, som kan inkorporeres i forestillingen for at vække genkendelse, tanker og dialog blandt publikum samt kunstnere og publikum imellem.

Den scenografiske ramme er et
overdimensioneret balancebræt, der fungerer som en klar metafor på mellemmenneskelig relationer. Den illustrerer ligeledes meget konkret, hvad præmisserne for samarbejde er - nemlig at få den 500 kg tunge snurretop i rytmisk rotation eller helt i balance. 

Projektet kan skaleres fra mindre intimteater til større scener, som kan rumme op til 2.000 publikummere. Forestillingen kan både produceres indendørs og udendørs.

KAN OPLEVES I GELLERUP I JULI 2022

SHOW INFO

Høj kunstnerisk kvalitet og lokalt ejerskab

 

Projektet er resultatet af en drøm om at sætte den kunstneriske proces fri og inddrage publikum meget mere.

 

I pilotprojektet, "Human in Balance", blev forestillingen vist én gang i Pafos og to gange i Aarhus. I forestilligen "Human in Balance" var der fokus på en proces med frie tøjler og leg, som "Human in Balance [ADD CITY]" i sit format kopierer. På den måde tages der højde for høj kunstneriske kvalitet, som samtidigt giver rum til udvikling og fordybelse og tilfører nerve og intensitet igennem det lokale samarbejde.

CREDITS:

"Human in Balance" blev oprindeligt udviklet som en del af European Capital of Culture 2017 - i samarbejde med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater og er sidenhen produceret i Vilnius og Gellerup. 

 

Koncept af:

DON GNU

For mere information kontakt:

Malene Cathrine Pedersen

International producent

HIT THE MOOSE!

bottom of page