top of page
DG_RGB_Logotype_Hvid_750px.png
Job

OPEN CALL:
AUDITION TIL K.I.S.S.

DON GNU søger nye talenter til forestillingen K.I.S.S. (Kvinder i sokker & sandaler) - en hyldest til alle badass kvinder, der har kæmpet og stadig kæmper for at blive set, hørt, anerkendt og respekteret.

Vi søger tre kvindelige perfomere, der har lyst til at være med i en fysisk action-forestilling, der tager livtag på den moderne kvinde, og forsøger at bryde kvinden fri af både indre og ydre begrænsninger og skabe frihed til at være sig selv, uanset hvad andre måtte mene. Forestillingen udvikles i samarbejde med Kamilla Wargo, der med et kunstnerisk hold af kvinder, kaster sig ud i at forny og udfordre DON GNU sproget og skabe modspil til vores succesfulde M.I.S. univers.

K.I.S.S. udvikles i regi af vores ungdomsafdeling UNG GNU, og vi søger derfor efter nye talenter i starten af deres karriere. Det er desuden et krav, at du er til rådighed både i produktions- og spilleperioden, og så skal du være afklaret og indforstået med at optræde uden tøj på, såfremt dette kræves af forestillingen

 

Derudover opfordrer vi alle uanset alder, religion, etnisk baggrund, sprog mv. til at sende en ansøgning.

Ansøgningsfrist: 1. november 2023. På baggrund af ansøgningerne inviterer vi til en audition workshop d. 11. december i København. Du får en invitation til audition senest den 8. november.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

UNG GNU er DON GNU’s ungdomsafdeling, der laver fysiske forestillinger i et mere eksperimenterende format, men med samme kærlige humor, poesi og rå fysik som DON GNU er kendt og elsket for. UNG GNU er på en gang et arnested for nyuddannede talenter inden for den fysiske scenekunst og samtidig et eksperimenterende møde mellem de nye og de mere etablerede kræfter, hvor der i fællesskab udforskes og udvikles på nye kunstneriske udtryk.

Hvordan søger du?

Send dit CV og præsentationsvideo på max. 3 minutter til info@dongnu.dk.

 

I videoen bedes du fortælle lidt om dig selv, og din motivation for at være med i en DON GNU produktion.

 

Ansøgningsfrist:

Onsdag d. 1. november. 

 

Du får svar på din ansøgning senest d. 8. november.

 

Audition:
Afholdes i København d. 11. december 2023 i tidsrummet 10.00-16.00.

 

Produktionsperiode:

November, december 2024, samt februar 2025.

 

NB! Vi producerer delvist i Aarhus og i København.

Spilleperiode:

Premiere marts 2025 i Aarhus og København

 

Dernæst forventes en længere danmarksturné i perioden marts-maj 2026. Forestillingen forventes desuden af spille på Edinburgh Festival Fringe i august 2025. 

HIT THE MOOSE!

bottom of page