top of page
DG_RGB_Logotype_Hvid_750px.png
Human

HUMAN IN BALANCE

Oplev et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, når DON GNU sætter alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tung roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv - men også en kraftfuld og poetisk visualisering af de menneskelige relationer.

 

Med live-musik, vilde stunts og danserne balancerende på det gigantiske balancebræt opstår magien, og fortællingen om magt, balance og ubalance mellem mennesker. Den åbne himmel, bagende sol og sydens hverdagskaos møder de velstrukturerede, kølige nordiske nuancer, der danner rammen om det levede liv i Skandinavien, i en nervepirrende balanceakt mellem det skæve og det regelrette, mellem orden og kaos - og mellem mennesker og dets mange forskellige kulturer.

 

En poetisk, fysisk og musikalsk fortælling, der minder os om, at vi ikke kan bevæge os - uden vores adfærd påvirker andre.  

DON_GNU_Reumert2018.jpg

★★★★★★
"..et festfyrværkeri af en danseforestilling"
Aarhus Stiftstidende

"..det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!" 

Weekendavisen

★★★★★★

"..en utrolig kraftfuld oplevelse"
Den4væg

★★★★

"DON GNU som står bag forestillingen, har altid været gode til at få mig til at grine, og denne forestilling er ingen undtagelse."

5stjerner

Fra Zembekiko til vals...

 

Forestillingen blev til som et udviklingsprojekt mellem de to europæiske kulturhovedstæder Aarhus 2017 og Pafos. Første del blev derfor udviklet under åben himmel på gaden i Pafos, Cypern i maj 2017 i et tæt samarbejde mellem DON GNU og danserne. 

 

I efteråret 2017 flyttede det gigantiske balancebræt indendørs i det kolde nord, hvor holdet arbejdede videre på den endelige dansk/cypriotiske udgave, der havde premiere i november 2017.   

CREDITS:

HUMAN IN BALANCE er udviklet som en del af European Capital of Culture 2017 - i samarbejde med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

 

Performance & koreografi:

Evi Karsera (Cypern) 

Alexia Nicolaou (Cypern) 

Petras Lisauskas (Lithauen)

Frederik Pors Jakobsen (Danmark) 

 

Instruktion & koreografi:

Jannik Elkær

Med-instruktør:

Kristoffer Louis Andrup Pedersen 

Video, lys & dramaturgi 

Christoffer Brekne

 

Komponering, musik & lyd

Alice Carreri

Dramaturgisk konsulent

Bjørn Brinch

Producent

Sigrid Aakvik

 

PR

Malene Cathrine Pedersen

Tak til Mikkel Petterson, Marianne Meyer, Sten Baadsgaard og Peer Mariboe

All photos © Christoffer Brekne

pafos2017_european_capital_of_culture
aarhus2017_european_capital_of_culture
bora_bora

HIT THE MOOSE!

bottom of page