top of page

lør. 24. sep.

|

Hadsund, DK

TO MÆND OG EN PLANKE

En udendørs pop-up forestilling, fyldt med masser af rå fysik, skæve stunts, jack-ass styrkeprøver, tå-krummende pinligheder og yderst charmerende mænd i sandaler! Kl. 11.30 på Torvet, Hadsund Kl. 14.00 foran Himmerlands Teater, Hobro

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
TO MÆND OG EN PLANKE
TO MÆND OG EN PLANKE

Tid og sted

24. sep. 2022, 11.30

Hadsund, DK, Torvet, 9560 Hadsund, Denmark

Om eventet

RÅ FYSIK, SKÆVE STUNTS OG SLAP-STICK UNDERHOLDNING

Med selvironi og glimt i øjet hylder vi fænomenet mænd i sandaler og retten til at være sig selv, når de elskede karakterer DON og GNU, fra den den reumert-nominerede trilogi MÆND I SANDALER, kæmper med og mod hinanden om at få planken på plads!

En udendørs pop-up forestilling, fyldt med masser af rå fysik, skæve stunts, jack-ass styrkeprøver, tå-krummende pinligheder og yderst charmerende mænd i sandaler!

Forestillingen kan præsenteres i forskellige udgaver, fra den lille version, der bevæger sig rundt blandt publikum - til den fulde version, med lys, lyd, røg- og vindmaskine samt livemusik.

PRAKTISK INFORMATION: ​TO MAND OG EN PLANKE kan tilpasses jeres individuelle behov.

Varighed: 20-35 min. forestilling, der bevæger sig blandt publikum (60 min. for den fulde version). Vi laver gerne flere runs på samme dag.

Sprog: Non-verbalt

Tekniske krav: Ingen. Vi har selv mulighed for at medbringe det nødvendige (kræver mulighed for mørklægning ved fuld version)

Scenekrav: Vi kan opføre forestillingen alle steder - både indendørs og udendørs. Det eneste, det kræver er et gulvareal på min. 4 x 4 meter. (10 x 10 x 4 for fuld version)

Pris: Afhænger af format og varighed. Kontakt os for nærmere info.

Udviklet af: DON GNU

Koreografi & Performance

Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Del dette event

HIT THE MOOSE!

bottom of page