top of page
DG_RGB_Logotype_Hvid_750px.png
Beboer

BEBOER

HVERDAGEN PÅ VRANGEN! 
En fysisk action-forestilling om hverdagens ualmindelige oplevelser i et helt almindeligt boligområde...

Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind. Hørt underlige og udefinerbare lyde fra naboen sent om aftenen. Eller undret dig over alle de skraldesække, overboen konstant smider ud? Hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private...?

DON GNU vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set! I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe og med en stor portion selvironi og glimt i øjet, sætter BEBOER det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue.

BEBOER vender hverdagen på hovedet, vrangen ud på almindeligheden, og får mediernes ofte ekstreme fremstilling af virkeligheden til at ligne en forældet tegnefilm, for her er BEBOERNE historien!

BEBOER er den sidste forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

★★★★★★

"BEBOER åbner en hjertetunnel ind bag facaderne på de navneløse ansigter

som bor bag de grå mure"

Kulturnyt

 

"Indenfor den minimalistisk sproglige ramme springer forestillingen ud som energiske popkorn i en gryde på fuldt blus"

Teateravisen

★★★★★

"..en hæsblæsende, opfindsom og humoristisk forestilling med dans, sang og parkour indrammet i en sødmefuld candyfloss-æstetik"

Iscene

★★★★

"Det er ren Don Gnu classic: virkelighedsnær historiefortælling med kropumulig kropskomik og dynamisk dans, som her klart har fået et nøk opad i virtuositet"

Politken

"..en mere poetisk side end tidligere DON GNU-værker, og forestillingen (..) har en særlig styrke i sit meget direkte forhold til beboerne i boligblokkene gennem de rørende interviews"

DANStidningen

SHOW INFO

CREDITS:

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Mungo Park og Bora Bora - dans og visuelt teater i et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe

Performers:

Mads Emil Duelund Hansen, Marluze da Cruz, Mikolaj Karczewski & Alice Carreri (sang)

Komponist:

Alice Carreri

Instruktion & koreografi: 

Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

 

Film og visuelt design:

Christoffer Brekne


Scenograf:

Siggi Óli Palmason

Lysdesigner:

Jari Matsi 

Producent-team: 

Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen

 

Fotos: 

Emilia Therese 

Tak til: 

Beboerne i Høje Gladsaxe

Støttet af: 

Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Gladsaxe Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis Hansens Fond & Knud Højgaards Fond.

HIT THE MOOSE!

bottom of page