1/1
DG_RGB_Logotype_lyserød1_1500px.png

HIT THE MOOSE

 

BEBOER

HVERDAGEN PÅ VRANGEN! 
En fysisk action-forestilling om hverdagens ualmindelige oplevelser i et helt almindeligt boligområde...

Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind. Hørt underlige og udefinerbare lyde fra naboen sent om aftenen. Eller undret dig over alle de skraldesække, overboen konstant smider ud? Hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private...?

DON GNU vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set! I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe og med en stor portion selvironi og glimt i øjet, sætter BEBOER det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue.

BEBOER vender hverdagen på hovedet, vrangen ud på almindeligheden, og får mediernes ofte ekstreme fremstilling af virkeligheden til at ligne en forældet tegnefilm, for her er BEBOERNE historien!

BEBOER er den sidste forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

SHOW INFO

CREDITS:

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Mungo Park og Bora Bora - dans og visuelt teater i et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe

Medvirkende: Mads Emil Duelund Hansen, Ellaha Lack & Mikolaj Karczewski

Instruktion & koreografi: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

 

Film og visuelt design: Christoffer Brekne


Komponist og sanger: Alice Carreri


Scenograf: Siggi Óli Palmason

Producent-team:

Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen 

Tak til:

Beboerne i Høje Gladsaxe

Støttet af: 
Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Augustinus Fonden & Knud Højgaards Fond.