HIT THE MOOSE

 

OPEN CALL

DON GNU søger to multiperformere til ny tvær-kunstnerisk co-produktion med Mungo Park og Bora Bora med arbejdstitlen BEBOER, der får premiere i Allerød i foråret 2022

For den ene gælder det, at vi har fokus på det musikalske, det vil sige sang og eventuelt et eller flere instrumenter. Den anden, vi leder efter, vil vi gerne har mere fokus på det ekstraordinære fysiske udtryk, det være sig f.eks. nycirkus, parkour, akrobatik eller…?

Du behøver altså ikke kunne alt, men det er derimod vigtigt for os, at du er specialist inden for dit felt og samtidig har gode samarbejdsevner. Derudover skal du kunne deltage i en workshop i efteråret 2021 og opløb samt spilleperiode i foråret 2022 (se datoer nedenfor).

OM OS

DON GNU – physical theatre & film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater. Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er kompagniet et af landets mest turnerende kompagnier med omfattende turne både nationalt og internationalt.

 

I DON GNU arbejder vi med at skabe forestillingerne sammen med de medvirkende, dvs. at vi udvikler materiale sammen, ledet og rammesat af den kunstneriske ledelse – de medvirkende er derfor en vigtig del af det endelige udtryk, da vi tror på, at vi kun forstår og lever i relation til andre.           

 
OM DIG

Vi søger to forskellige kunstnere - enten er du musikalsk, kan synge og/eller spille på et eller flere instrumenter ELLER du har en baggrund inden for akrobatik, parkour, dans eller en anden fysisk ekspressiv baggrund. 

Derudover ser vi gerne, at du:

 • kan indgå i kreative processer med stor generøsitet

 • har lyst til at kravle på ting og udforske brugen af store objekter

 • har lyst til at byde ind med- og udvikle eget materiale

 • har en stærk scenisk tilstedeværelse

 • har lyst til- og passion for at udforske nye muligheder indenfor scenekunstnerisk arbejde og genre-crossover

 • har en positiv og fordomsfri indstilling - og ser løsninger frem for problemer

 • har evnen til at gå ind i nye og alternative formater. Det er en fysisk forestilling, så det fysiske sprog vil være et bærende element, og du skal derfor være indstillet på at være en del af dette.

DON GNU betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at sende en ansøgning.

HVORDAN?

Send et CV og en kort videopræsentation af dig selv på højst tre minutter senest d. 17. januar til info@dongnu.dk – meget gerne hvor du viser nogle forskellige sider af dig selv og dine evner. Det må derfor gerne være et sammenklip af forskelligt tidligere arbejde, men det kan også være noget, du filmer specielt til lejligheden. Det er vigtigt, at det ikke kun er close ups og hurtige klip, vi vil gerne kunne se et så naturtro billede af hvem du er, som muligt. Starten af videoen skal indeholde en kort præsentation af dig selv og din motivation for at være med i projektet (mobiloptagelser er helt ok – vi vurderer ikke kvaliteten af videoen)

OPEN CALL ansøgningsfrist: 17. januar 2021

Audition: 25. – 29. januar 2021

Workshop i Aarhus: 25. oktober – 11. november 2021

Opløb og spilleperiode i Allerød: 21. marts til 8. maj 2022

 

Har du spørgsmål?: Kontakt Jannik Elkær på tlf. 26 22 15 50 eller Kristoffer Louis Andrup Pedersen på tlf. 25 56 42 04.

HIT THE MOOSE! © DON GNU

 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Instagram - Black Circle