HIT THE MOOSE

 

NYHEDER

Det grå guld til sprudlende dansemusik fra Østeuropa

8.4.2019

SPECIAL EVENT: Gå ikke glip af denne sær-udgave af JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD, hvor Mames Babegenush og DON GNU kaster sig ud i en fælles tvekamp mod den bittersøde alderdom. Det er østens mystisk mod de dybeste rødder i den skandinaviske muld, når der battles gennem livemusik, svingende hofter, farlige trin, voldsomme optøjer og hvem, der har de største og mest afgrundsdybe melankolske følelser.

 

Forbered dig på en tragikomisk aften fyldt med halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse under CPH STAGE: 25. maj kl. 19.30 på Aveny-T

LEDIGE STILLINGER

1.1.2019

I DON GNU har vi rygende travlt. Vi søger derfor både en administrator og en turnétekniker, der har lyst til at være en del af vores fantastiske kompagni. 

 

Læs mere om stillingerne og send din ansøgning til os hurtigst muligt.  

HUMAN IN BALANCE på SUBCASE 2019

26.11.2018

Midt i alt premiere-travlheden har vi en anden spændende nyhed til jer: HUMAN IN BALANCE er nemlig udvalgt til at spille på den anerkendte showcase SUBCASE 2019 - hvor vi også præsenteres som en del af den helt nye cirkusfestival i Stockholm, CirkusMania. Det bliver i februar - og det bliver godt! 

PRESSEMEDDELELSE: JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD

30.10.2017

Drømmen om alderdommen – og frygten for at nå den: DON GNU’s nye forestilling tager fat på vores forestillinger om at ældes. Urpremiere torsdag d. 28. november i Aarhus.

 

I et poetisk univers blandt veloursofaer, messinglamper og stofskærme sætter DON GNU fokus på vores forventninger og bekymringer for alderdommen – en tid, vi alle uundgåeligt er på vej imod, uanset hvor i livet, vi befinder os nu...

JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD

15.10.2018

DON GNU er blevet ældre, men de grå hår og alderdommen får ikke lov til snige sig ubemærket hen. I stedet kaster de sig ud i en halsbrækkende akrobatisk jagt for at finde det smukke i tidens forfald!

 

JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD har premiere 28. november på Bora Bora - Dans og Visuelt Teater. 

SÆSON 2018/19

10.6.2018

Vi er så småt ved at gøre klar til sommeren - og ikke mindst klargøre til endnu en travl sæson i 18/19! 

 

Vi starter med en længerevarende turné i Norge samt produktionen af vores nye forestilling JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD, der kan opleves rundt i hele landet i foråret 2019. Dertil kommer et par udenlandsturnéer, festivaler, sideprojekter og meget mere DON GNU...    

Reumert-nominering til HUMAN IN BALANCE

29.4.2018

Vi er enormt stolte over nomineringen for årets danseforestilling 

"I 'HUMAN IN BALANCE' drejede den runde vippescene hos DON GNU atter rundt i de mest uforudsigelige vinkler. Her stortrivedes breakdance og stunts i Jannik Elkær's frygtløse koreografi af gøgl og farlig leg – og her accelererede centrifugalkraften til en kraftpræstation. Med dansere fra Cypern, Litauen og Danmark i fandenivoldsk balancekunst uden nødbremse"

Re-premiere: A SNOWBALL'S CHANCE IN HELL i hele landet

25.2.2018

Kulden er over landet - og det er den perfekte tid til snebolde: Glæd dig til at opleve de to elegante herrer DON Strømgren og GNU Cunningham's kamp for at lave den perfekte stumfilm, når A SNOWBALL'S CHANCE IN HELL tager på turné i hele landet.

 

Med intet mindre end 42 forestillinger, står vi overfor vores hidtil største turné - vi starter imorgen i Herning - og vi glæder os!  

De nominerede til publikumsprisen er...

11.1.2018

...DON GNU: "Slap-stick klovnekunst på højt niveau"

Vi er SÅ stolte og glade for endnu engang at være på denne fine nomineringsliste - til en pris, der kommer fra de allervigtigste: nemlig jer!

Glædelig jul fra DON GNU

21.12.2017

Vi er tilbage igen i år 2018! 

Må i alle få en hvid jul, DON GNU sokker i julegave og et fantastisk nytår! 

1 / 3

Please reload

HIT THE MOOSE! © DON GNU

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle