HIT THE MOOSE

 

DON GNU SØGER PROJEKTLEDER

Vores faste administrator går på barsel og vi søger derfor en projektleder til at hjælpe os med diverse koordinerende opgaver, herunder fundraising samt assistere produktionsledelsen af vores kommende forestilling BEBOER. 

 

DON GNU er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film. Vi producerer én større forestilling om året, og er samtidig et af Danmarks mest turnerende kompagnier med næsten 100 forestillinger og events om året i både ind- og udland.

 

DINE VIGTIGSTE OPGAVER

Du vil skulle varetage en bred vifte af koordinerede opgaver, herunder:

  • Fundraising

  • Assistere produktionsledelsen på BEBOER 

  • Ansættelseskontrakter

  • Kontraktforhandlinger i samarbejde med producent og turnéansvarlig

  • Kontakt til bevilgende myndigheder

  • Projektledelse på deltagelse i danske salgsplatforme

 
OM DIG

Du skal først og fremmest have lyst til- og kompetencer indenfor fundraising. Derudover skal du have lyst til at arbejde tæt på de kunstneriske kræfter og være en del af et kompagni i rivende udvikling, hvor omstillingsparathed og positiv energi vægtes højt. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med de øvrige ansatte, der består af både administrativt, kunstnerisk og teknisk personale. Kendskab til branchen vil være en klar fordel.

 

Vi glæder os til at få en ny medarbejder, som kan blive en del af udviklingen af vores fantastiske kompagni - og vi opfordrer alle uanset baggrund til at søge stillingen. 

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

 

Ansættelsesform: Stillingen er en tidsbegrænset deltidsstilling på 14 timer ugentligt frem til 30. april 2022.  Løn efter aftale.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.  

 

Arbejdssted: Vi har kontor på Bora Bora - Dans og Visuelt Teater i Aarhus, men dele af BEBOER produceres i København. Arbejdsstedet er derfor fleksibelt og vi er vant til at arbejde digitalt.

 

Motiveret ansøgning og cv sendes til: info@dongnu.dk mrk ‘projektleder’

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kunstnerisk leder Kristoffer Louis Andrup Pedersen på 2556 4204 eller gnu@dongnu.dk